Cookie News Romania

Interviuri

Rendez-Vous cu o ceasca de ceai

 Ceainaria Rendez-Vous

 

Ne aflam intr-o oaza de liniste si relaxare printer caldirile de birouri si sedii de fimre, in zona Floreasca. Zgmotul strazii dispare ca prin farmec odata intrati intr-o locatie calda, prietenoasa – “Ceainaria Rendez-Vous”. Luam loc la o masa, pe terasa racoroasa si umbrita cu rafinament si distinctie. Ne tine companie Doamna Madalina Radulescu care cu amabilitate si caldura ne vorbeste cu pasiune despre “Ceainaria Rendez-Vous”.

Cookie News: Povestiti-ne cate ceva despre ceainarie.
Madalina Radulescu: Functionam din Martie 2003 cand am deschis prima ceainarie din Bucuresti pe str. Tudor Stefan 7-9 (zona Dorobanti). In prezent avem ceainariile Rendez-Vous din Str. Edgar Quinet 8-10 si din Calea Floreasca 102.

CN: De ce acest nume ?
MR: Acest nume doreste sa exprime o intalnire a iubitorilor de ceai si nu numai, o intalnire cu prietenia, cu voia buna si cu produse de calitate.

CN: Puteti fi gasiti si pe internet ?
MR: Ne gasiti pe http://www.ceainarie.ro si pagina de Facebook “ceainaria rendez-vous

CN: Ce program aveti ?
MR: 09:00-24:00

Ceainaria Rendez-Vous Interior
CN: Cate locuri oferiti oaspetilor dvs ?
MR: Locatiile au aproximativ 60 de locuri la interior, fiecare. Exista terasa doar in Calea Floreasca nr.102. Pe terasa avem 50 de locuri.

CN: Carui gen de consumatori va adresati ?
MR: Ne adresam tuturor iubitorilor de ceai si frumos, oamenilor deschisi si cultivati, persoanelor ce au grija de sanatatea lor fizica si spirituala.

CN: Ce valori promovati in relatia cu clientii ?
MR: Promovam prietenia, clipa de liniste atat de necesara in ziua de astazi. Dorim sa cream o legatura cu oaspetele nostru, sa il primim in casa noastra si sa-i asiguram "clipa de liniste".


CN: Ce va deosebeste de concurenta ? Ce oferiti in plus ?
MR: Ceaiurile noastre sunt naturale, nu exista aromatizanti sau coloranti artificial, de asemenea avem atelier propriu de delicii de casa (retete proprii de prajituri special pentru ceai sau cafea, prajituri cu ceai, raw vegane, quiche-uri cu diverse umpluturi, coltunasi de casa).

CN: Ce recomadati clientilor dvs. alaturi de o ceasca de ceai ?
MR: In functie de dorinta sa, ii recomandam ceva dulce sau sarat, prajitura de casa sau sandwich cu paine de casa, quiche sau coltunasi cu diverse umpluturi.

Rendez-Vous Specialitati
CN: Oferiti si un preparat de bar specific dvs. ?
MR: Avem foarte multe retete proprii de la “Specialitate Indiana” (ceai indian cu zahar brun, lapte si cardamom) la “Matcha Latte” sau “Ice Tea cu fructe”.

CN: Ce evenimente puteti organiza sau ce fel programe organizati ?
MR: Putem organiza orice fel de eveniment de la lansari de produs, brunch, majorat, botezuri, petreceri pentru cei mici si chiar nunti.

CN: Ce personalitati v-au trecut pragul ? Observ ca majoritatea oaspetilor dvs. sunt mai “altfel”. Probabil ca sunteti vizitati de multe vipuri, ne puteti enumera pe cineva ?
MR: Da, ne-am format o clientela de o anumita factura care apreciaza discretia si calitatea serviciilor noastre. Printre multi altii imi vin in minte Andi Moisescu, si Adrian Enache.

CN: Pentru ca ne apropiem de final aveti si altceva in plus sa adaugati ?
MR: Ceainaria este un loc al povestilor de viata, o oaza de liniste in cotidianul agitat din Bucuresti, dorim sa oferim un loc de relaxare si prietenie prin prisma ceaiului ce confera atat de multe corpului si mintii noastre.

CN: Ce doriti clientilor dvs. ?
MR: Sa deguste cat mai multe ceaiuri naturale, sa cunoasca tipurile, sa fie deschisi sa primeasca noi gusturi si arome, sa aibe grija la ceea ce mananca si la ceea ce beau deoarece de foarte multe ori suntem tentati de arome
artificiale si nu cautam sa aflam ce este de fapt in spatele unei prajituri foarte aratoase.

CN: Ce mesaj aveti pt vizitatorii si prietenii www.cookienews.ro ?
MR: Sa traiasca frumos.

CN:  Cookie News va multumeste si va dorim succes in continuare.”

 

Interviu realizat cu dna Madalina Radulescu - Ceainaria Rendez-Vous - Bucuresti.

 

 
© 2013 - Cookie News Romania