Cookie News Romania

Piesa "NOI 4"

 Piesa de Teatru NOI 4

PUZZLE (Piata Victoriei - chiar la parterul blocului vis-a-vis de parcarea unde se strang baietii si fetele la o sueta) este un ceva intre cafenea, barulet si restaurant.

Am fost recent invitati in aceasta locatie pentru a viziona piesa de teatru "NOI 4" cu Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache si Marius Manole. Regia Dorina Chiriac.

Pentru ca nu este frumos sa dezvaluim despre ce este vorba va spunem atat:

MERITA pe deplin cele 90 de minute (cat tine piesa).

Maria Obretin este Superba. Lia Bugnar Bestiala, Ilinca Manolache de Senzatie, iar Marius Manole face ce trebuie si cum stie el mai bine.

Daca v-ati saturat de babaciuni in formol care nu mai vor sa iasa de pe scenele teatrelor romanesti, sa faca loc celor tineri si foarte talentati, atunci trebuie sa va faceti timp si sa prindeti un loc la aceasta piesa. Va garantam ca nu va aparea nici Palade nici Tociu sa va strice atmosfera.

Asta este realitatea, pentru ca nu este loc pe marile scene, piesele se joaca in cafenele si baruri mici pentru ca acolo se poate. PERFECT! Va tinem noi la curent cu tot ce se joaca pe "micile scene" din Bucuresti.

Din partea noastra tot respectul pentru locatiile precum Green Hours, Godot Cafe sau Puzzle, pentru ca fac posibila petrecerea timpului intr-o maniera elevata si deosebita.

Si acum pe bune, decat sa dai 50 Lei pentru un film la cinema, sa-ti para rau ca ai vazut o peniblitate americana, mai bine dai 30 de lei si vezi ceva SUPERB, 100% romanesc si mai ales facut cu cap.

Vizionare placuta!

PS: Papanasii de la Puzzle sunt obligatorii :D

 
© 2013 - Cookie News Romania