Cookie News Romania

O sambata obisnuita

In cazul in care nu ati apucat sa iesiti ieri (Vineri, 10.05.2013), atunci va propunem pentru astazi un circuit de divertisment fifty-fifty aer liber - film.

Incarcam cardul de calatorii cu 7 Lei si plecam la drum.

Important este sa ajungem la Piata Romana sau Victoriei (cu autobuz sau metrou) pentru a schimba si va urca in autobuzul 131 sau 331.

Acesta ne va lasa la Arcul de Triumf pe care atat azi (11.05.2013) cat si maine (12.05) puteti sa-l vizitati GRATUIT. Deci 0 Lei cheltuiala.

Dupa ce terminati de vizitat Arcul de Triumf puteti face o plimbare prin parc sa va intoarceti la Piata Charles de Gaulle (fosta Aviatorilor) sa luati oricare dintre autobuzele 131, 301 sau 331 pentru a ajunge din nou la Piata Romana (4 statii) - coborati la statia A.S.E. pentru a nu pierde timp pana intoarce masina din nou la coloanele de la Romana.

Din fata de la ASE tineti drumul spre Hotel Howard Johnson, faceti dreapta la primul semafor si stanga la urmatorul semafor. Circulati pe partea stanga a drumului (cca 10 minute) pana la Cinema SCALA.

La Cinema SCALA ruleaza o comedie foarte draguta numita "ADMISSION" sau tradus de romani "Admis pe Pile". Pretul biletului este 10 Lei. Spectacolul incepe la 19.30. Un suc si un popcorn sa zicem ca nu depasesc 15 Lei.

Deci inca o zi petrecuta frumos in stil Low Cost, in Bucuresti, cu numai 32 Lei.

Petrecere si vizionare placuta!

Admission

© 2013 - Cookie News Romania