Cookie News Romania

Distractie LOW-Cost in Bucuresti

Salutari prieteni,

Incepem seria Fun-in-One cu un traseu LOW-Cost in Bucuresti.

Prin urmare, iata cum va propunem in aceasta zi de 10 Mai 2013 sa va petreceti timpul:

  1. Incarcati Cardul Activ de calatorie valabil pe RATB si Metrorex cu 5 Lei si plecati la drum. Cautati o statie de metrou, altfel veti pierde timp schimband mijloace de transport RATB.
  2. Prima destinatie: Metrou Brancoveanu (M2)
  3. La suprafata primul drum il faceti in Oraseul Copiilor din Sectorul 4, recent inaugurat si re-deschis. Calatoria cu "trenuletul" este gratuita, deci puteti face o tura cu 0 Lei. (se asteapta cam 10 min pana vine - aveti grija sa stati pe faza altfel pierdeti loc)
  4. Plimbare prin Orasel 30-60 minute, asistati la vreun spectacol (mai ales daca e weekend), puteti cheltui inca 10 Lei pe vata de zahar pe bat si sa va dati in vreo "jucarie".
  5. Plecare catre Metrou Tineretului - traversarea Oraseului Copiilor si parcului Tineretului - pe langa Sala Polivalenta. Daca este cald luati-va o apa plata sau suc neacidulat care costa 4 Lei. (Sau daca nu aveti chef sa va mai plimbati pana la Tineretului, puteti lua metroul de la Brancoveanu).
  6. Luati metrou indreptati-va spre Piata Universitatii. Neaparat sa ajungeti pana la ora 21.30.
  7. Plimbare in sensul catre Piata Unirii (pe partea dreapta a drumului) pana in dreptul Strazii Blanari. Intrati pe Str Blanari si dupa cativa pasi veti gasi pe partea dreapta GODOT Cafe Teatru.
  8. De la ora 22.00 incepe spectacolul/concert de lansare al trupei CUANTUNE. Pretul biletului este 30 Lei / persoana iar o apa plata/minerala/suc costa maxim 10 Lei. Deci nu uitati sa faceti rezervare la numerele de telefon: 0736.414.244 sau 021.31.61.682. 
  9. Sa nu strambati din nas daca sunteti pusi la mese alaturi de alti clienti, se poarta la Godot si este o chestie de socializare fara implicatii sau obligatii. Nu va obliga nimeni sa socializati daca nu sunteti in stare.
  10. Spectacolul tine cam 1-1h30m. Asigurati-va ca mai ajungeti in siguranta acasa. Nu uitati ca exista si masini care circula noaptea si pe care le puteti lua de la Piata Unirii.

Deci, puteti petrece intr-un mod placut o dupa-amiaza-seara de Vineri, in Bucuresti, cu numai 49 Lei (59 cu consumatie la Godot).

Petrecere placuta!

CUANTUNE

© 2013 - Cookie News Romania