Cookie News Romania

Fun-in-One

In aceasta categorie va prezentam solutii complete, cu adrese, cheltuieli, drumuri, invarteli si tot ce mai trebuie stiut pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut si eficient in orasul Bucuresti.

 

O sambata obisnuita

In cazul in care nu ati apucat sa iesiti ieri (Vineri, 10.05.2013), atunci va propunem pentru astazi un circuit de divertisment fifty-fifty aer liber - film.

Incarcam cardul de calatorii cu 7 Lei si plecam la drum.

Important este sa ajungem la Piata Romana sau Victoriei (cu autobuz sau metrou) pentru a schimba si va urca in autobuzul 131 sau 331.

Acesta ne va lasa la Arcul de Triumf pe care atat azi (11.05.2013) cat si maine (12.05) puteti sa-l vizitati GRATUIT. Deci 0 Lei cheltuiala.

Dupa ce terminati de vizitat Arcul de Triumf puteti face o plimbare prin parc sa va intoarceti la Piata Charles de Gaulle (fosta Aviatorilor) sa luati oricare dintre autobuzele 131, 301 sau 331 pentru a ajunge din nou la Piata Romana (4 statii) - coborati la statia A.S.E. pentru a nu pierde timp pana intoarce masina din nou la coloanele de la Romana.

Din fata de la ASE tineti drumul spre Hotel Howard Johnson, faceti dreapta la primul semafor si stanga la urmatorul semafor. Circulati pe partea stanga a drumului (cca 10 minute) pana la Cinema SCALA.

La Cinema SCALA ruleaza o comedie foarte draguta numita "ADMISSION" sau tradus de romani "Admis pe Pile". Pretul biletului este 10 Lei. Spectacolul incepe la 19.30. Un suc si un popcorn sa zicem ca nu depasesc 15 Lei.

Deci inca o zi petrecuta frumos in stil Low Cost, in Bucuresti, cu numai 32 Lei.

Petrecere si vizionare placuta!

Admission

Distractie LOW-Cost in Bucuresti

Salutari prieteni,

Incepem seria Fun-in-One cu un traseu LOW-Cost in Bucuresti.

Prin urmare, iata cum va propunem in aceasta zi de 10 Mai 2013 sa va petreceti timpul:

  1. Incarcati Cardul Activ de calatorie valabil pe RATB si Metrorex cu 5 Lei si plecati la drum. Cautati o statie de metrou, altfel veti pierde timp schimband mijloace de transport RATB.
  2. Prima destinatie: Metrou Brancoveanu (M2)
  3. La suprafata primul drum il faceti in Oraseul Copiilor din Sectorul 4, recent inaugurat si re-deschis. Calatoria cu "trenuletul" este gratuita, deci puteti face o tura cu 0 Lei. (se asteapta cam 10 min pana vine - aveti grija sa stati pe faza altfel pierdeti loc)
  4. Plimbare prin Orasel 30-60 minute, asistati la vreun spectacol (mai ales daca e weekend), puteti cheltui inca 10 Lei pe vata de zahar pe bat si sa va dati in vreo "jucarie".
  5. Plecare catre Metrou Tineretului - traversarea Oraseului Copiilor si parcului Tineretului - pe langa Sala Polivalenta. Daca este cald luati-va o apa plata sau suc neacidulat care costa 4 Lei. (Sau daca nu aveti chef sa va mai plimbati pana la Tineretului, puteti lua metroul de la Brancoveanu).
  6. Luati metrou indreptati-va spre Piata Universitatii. Neaparat sa ajungeti pana la ora 21.30.
  7. Plimbare in sensul catre Piata Unirii (pe partea dreapta a drumului) pana in dreptul Strazii Blanari. Intrati pe Str Blanari si dupa cativa pasi veti gasi pe partea dreapta GODOT Cafe Teatru.
  8. De la ora 22.00 incepe spectacolul/concert de lansare al trupei CUANTUNE. Pretul biletului este 30 Lei / persoana iar o apa plata/minerala/suc costa maxim 10 Lei. Deci nu uitati sa faceti rezervare la numerele de telefon: 0736.414.244 sau 021.31.61.682. 
  9. Sa nu strambati din nas daca sunteti pusi la mese alaturi de alti clienti, se poarta la Godot si este o chestie de socializare fara implicatii sau obligatii. Nu va obliga nimeni sa socializati daca nu sunteti in stare.
  10. Spectacolul tine cam 1-1h30m. Asigurati-va ca mai ajungeti in siguranta acasa. Nu uitati ca exista si masini care circula noaptea si pe care le puteti lua de la Piata Unirii.

Deci, puteti petrece intr-un mod placut o dupa-amiaza-seara de Vineri, in Bucuresti, cu numai 49 Lei (59 cu consumatie la Godot).

Petrecere placuta!

CUANTUNE

© 2013 - Cookie News Romania