Cookie News Romania

21-24 iunie - FESTIVALUL DE STATUI VIVANTE - editia a III-a

Statuile Vivante, editia a III-a (2013) - Parcul HERASTRAU

Perioada: 21 - 24 Iunie 2013

Bucureştii, o capitală europeană cu un trecut fabulos, o capitală misterioasă care nu-şi dezvăluie cu uşurinţă secretele nici chiar celor care o iubesc. Este ca o adevărată capsulă a timpului, rivalizând, din acest punct de vedere cu marile aşezări enigmatice ale lumii.

Ediţia a treia a Festivalului Internaţional de Statui Vivante 2013, ce va avea loc în perioada 21-24 iunie, în Parcul Herăstrău îşi propune să arate bucureştenilor şi nu numai fie şi măcar o parte din faţa nevăzută a splendorii unei capitale prin care trec straniile fire ce unesc civilizaţiile estului şi ale vestului.

Vă veţi întâlni cu ecouri ale mai multor perioade din istoria capitalei noastre, de la jumatatea secolului al XIX lea şi până în prezent, veţi descoperi cu emoţie destine ale unor ilustre personalităţi culturale, totul prin intermediul spectacolelor de statui vivante .

Invitaţii din Anglia, Olanda, Bulgaria, Rusia si Ukraina, mulţi dintre ei campioni ai unor concursuri de prestigiu în domeniu vor aduce cu ei povesti despre oamenii marilor orase implinind in mod fericit alura Bucurestiului, un oras care merita cercetat cu dragoste, atentie si respect pentru a-i putea descifra povestile. Si pentru a-l iubi.

“Cu bastonul prin Bucuresti” – titlul unei carti scrise de poetul Tudor Arghezi – devine motto-ul editiei a 3-a a Festivalului International de Statui Vivante.

PROGRAM

Vineri

program_statui_vineri

Sambata

program_statui_sambata

Duminica

program_statui_duminica

Luni

program_statui_luni

 

Sursa: Teatrul Masca

© 2013 - Cookie News Romania