Cookie News Romania

Cheesecake cu sos de fructe de padure

Cheesecake

Pot sa spun ca chessecake-ul este unul dintre deserturile mele preferate!

Aceasta reteta am invata-o de la un maestru in arta culinara, Chef Negura Mircea Stefan cu care am avut placerea sa lucrez la cateva evenimente si sa fur mai multe de la el... ;))

Eu in mod normal as fi reinventat reteta cu cateva arome in plus si niste fructe in compozitie, dar asta puteti face si voi, adaugand esente si arome dupa placul vostru, asa ca eu va prezint reteta asa cum e, simplu si delicios!  (ne spune bucatarul Mehrzad Moghazehi)

CHINTESENTA:

Blat:

  • Biscuiti petitbeurre - 250 gr.
  • Unt - 250 gr.

Compozitie:

  • Crema de branza Philadelphia - 1 kg
  • Smantana dulce (smantana de gatit) - 500 ml
  • Oua - 5 bucati
  • Zahar - 175 gr.
  • Dupa plac, putem adauga in compozitie si putina esenta de vanilie/lamaie sau 2-3 linguri de apa de trandafir!

Sos de fructe de padure:

  • Fructe de padure congelate - 200 gr.
  • Zahar brun - 2-3 linguri

ALCHIMIA o puteti gasi pe siteul lui Mehrzad Moghazehi accesand urmatorul link:

http://retetedetop.ro/retete/deserturi-gingase/cheesecake-cu-sos-de-fructe-de-padure/

 

Pofta foarte buna!

© 2013 - Cookie News Romania